عمرو يوسف يهدد مدرسة بـ"أولاد رزق"

وجه الفنان عمرو يوسف، الدعم لطفل يواجه التنمر في مقطع فيديو نشره عبر حساباته الشخصية على مواقع التواصل الاجتماعي. أولاد رزق

ظهر عمرو بصحبة طفل يُدعى ياسين، يواجه التنمر من زملائه في المدرسة، ومازح عمرو الطفل موجهًا حديثه لطلاب المدرسة: “اللي هيزعل ياسين تاني، هجيله أنا وولاد رزق كلهم”.

علق “يوسف” على الفيديو: “في بعض الأحيان بيكون صعب تفهم طفل متنمر مدى قسوة و صعوبة التنمر على نفسيات الآخرين.. عشان كده جزء كبير من اللوم بيكون لأهل المتنمر اللي المفروض يفهموه وأحيانًا يعاقبوه على تنمره”.

تابع: “(للأسف في أهالي بتسعد بأولادها المتنمرين وبيعتبروا ده قوة شخصية، التنمر مشكلة كبيرة بتؤدي لمشاكل ممكن تفضل مع الطفل لحد ما يكبر وتؤثر على سلوكياته في محيط شغله وعائلته، أرجوكم فهموا أولادكم إن التنمر زيه زي السرقة والخيانة، و بالبلدي التنمر مش مجدعة ولا رجولة، ملحوظة: استأذنت والد ياسين قبل نشر الڤيديو”.

نرشح لك: مي عمر توضح موقفها من خلاف زوجها مع نسرين أمين

أولاد رزق