تحدث الفنان ياسر جلال عن تجربته الجديدة في عالم الكوميديا من خلال مسلسله المقبل "كلهم بيحبوا مودي"، موضحًا أسباب اختياره لهذا اللون الفني بعد سنوات من الأدوار الدرامية والتراجيدية.
قال جلال في تصريحات لـ ET بالعربي: "بقالي كام سنة ناس من صحابي الفنانين بيقولوا لي ما تعمل لايت كوميدي، عليت أوي في جودر، لأن شخصية شهريار كان فيها حاجات لايت كوميدي، وأنا بحاول أنوع في الشغل وأقدم حاجات مختلفة".
وأشار إلى أن الشخصية التي يقدمها في المسلسل مختلفة تمامًا عن ما قدمه من قبل، موضحًا: "الشخصية اللي بعملها رجل غني جدًا، عنده عربيات وبيعمل حفلات في الساحل، ولما بيتجوز بيكون كريم أوي وسخي جدًا، ولما بينفصل كريم ما الستات، وده انعكس عليه ودهر له حاجات كتير وهنشوفه بقى بيتعامل إزاي".
وعن الفرق بين كوميديا ياسر جلال وكوميديا شقيقه رامز جلال، أوضح قائلاً: "رامز نجم كوميدي، أنا الكوميديا بتاعتي كوميديا الموقف.. بعمل شخصية، الشخصية بتتحط في موقف بيضحك، من هنا تطلع الكوميديا، لو الموقف مبيضحكش مفيش كوميديا".